Iklan Billboard 970x250

ατρομητοσ παοκ - To Atromhtos Paok Me Ta Matia Ths Soyper Ligk Gentikoule

Iklan 728x90

ατρομητοσ παοκ - To Atromhtos Paok Me Ta Matia Ths Soyper Ligk Gentikoule

Αρνήθηκε και τα 180 εκατ. Πασχαλάκης Βιεϊρίνια Μιχαηλίδης Ίνγκασον Γιαννούλης Σβαμπ 71 Ελ Καντουρί Αουγκούστο Ζίβκοβιτς 78 Νινούα Μουργκ 71 Ουάρντα Τζόλης 66 Λάμπρου Σφιντέρσκι 78 Κρμέντσικ.


Atromhtos Paok 3 2 Peta3an Oi Peristeriwtes By8isthke O Dikefalos E8nos

Παρακολουθήστε σε live streaming από την ΕΡΤ το ντέρμπι πρωτοπόρων Ατρόμητος ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

ατρομητοσ παοκ. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει απόψε στην Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming. Σαββίδης Ο ΠΑΟΚ δεν πωλείται.

ΠΑΟΚ Φερέιρα. Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ήκαι έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές. Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας.

ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία. Μπορουμε να διορθωσουμε πολλα πραγματα. ΠΑΟΚ Ατρόμητος 5-1.

Τικίνιο και Ελ Αραμπί δεν σκοράρουν φάτσα με το τέρμα vid SUPERLEAGUE. Επιμένει η Παρί. Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ενώ πλοηγείστε στην ιστοσελίδα μας.

11 hours agoSuper League. Ολυμπιακός Ατρόμητος. Εντος εδρας ηττα απο τον Αρη.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ από την Κυριακή και όπως όλες οι ΚΑΕ έτσι και ο ΠΑΟΚ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση στον νέο πλέον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας για την εκλογή του. Ζίβκοβιτς Μάτος 64 Ροντρίγκο Ίνγκασον Βαρέλα Γιαννούλης Μαουρίσιο Μίσιτς Λημνιός 71 Λάμπρου Βιεϊρίνια 78 Εσίτι Πέλκας Σφιντέρσκι. χαφ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στους φιλοξενούμενους με τον κόουτς Λόπεθ να συμπεριλαμβάνει στην 23μελη αποστολή τους και τον τελευταίο νεοαποκτηθέντα Παπαδόπουλο στόπερ.

Με δύο ματς λιγότερα και σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Πειραιά γνωρίζει ότι ένα θετικό ξεκίνημα θα βοηθήσει και ενόψει των υποχρεώσεων στο Europa League αφού μετά τον αποκλεισμό από το Champions League το κλίμα ήταν βαρύ. ευρώ της Ρεάλ για Εμπαπέ.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Μην περιμένετε να ανέβουν τα γκολ οι φάσεις στο Youtube δείτε λίγο μετά αφου σημειωθούν εδω. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο πληρώνοντας την κάκιστη εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου αλλά και την αδυναμία να καθαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο μέρος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ fws newsroom- Ο Γιώργος Παράσχος έκανε πικρό ντεμπούτο στον πάγκο του Ατρομήτου στον οποίο ξεκίνησε την τρίτη θητεία του. Ο Ατρόμητος απλά μείωσε στο 4-1 με φάουλ του Ουγκράι. Στην κορυφή ΠΑΟΚ Βόλος ουραγός ο Ατρόμητος.

Live Σχολιασμός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΕΚ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΓίνε Μέλος και στήριξε το κανάλι με. Οι συνθέσεις των ομάδων. Να σημειωθεί οτι στο 16 ο Αντελίνο.

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-1. Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις video If playback doesnt begin shortly try restarting your device. Ισχυρος συμπαικτης του Ατρομητου η εταιρεια ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

Ο ΠΑΟΚ που μετρά οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του δεύτερου της. Live ο Ατρόμητος με τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Superleague την Πέμπτη 0701 στις 1930. Τα γκολ για τον δικέφαλο πέτυχαν οι Ολιβέιρα στο 39 Μπίσεσβαρ στο 453 με πέναλτι και ο Σφιντέρσκι στο 81 με πλασέ.

Πέραν των μακροχρόνια τραυματιών Γκαλβάο στόπερ Χαρίση αμ. Videos you watch may be added to the TVs watch history and influence TV recommendations. ΠΑΟΚ Ατρομητος LIVE STREAMING.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ FC - Αρχική. Ατρόμητος - ΠΑΟΚ LIVE. Η πέμπτη στροφή της Super League ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με την λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι αιωνίων και την απόδραση.

Ασταματητος ο Ατρομητος Κ19 νικησε και τον Αρη. Ο ΠΑΟΚ που μετρά οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του δεύτερου της βαθμολογίας Ατρόμητου που βρίσκεται στο -2. Δείτε τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΟΚ για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 σε live streaming.

Η αποστολη για το ματς με τον Αρη. ΠΑΟΚ Ατρομητος LIVE STREAMING free links ελληνική μετάδοση. Συγχαρητήρια από ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε Λιόλιο.

Ελλαδα 130921 2055.


Atromhtos Fc 3ekina H Propwlhsh Twn Eisithriwn Toy Atromhtos Paok


Paok Atromhtos 1 1 Meta Ta Asteria Eide Kai Asterakia Video Photos Onsports Gr


Atromhtos Paok 3 2 Stigmiotypa 7 01 2021 Youtube


Atromhtos Paok To Gkol Toy Natsoy Gia To 3 2 Vid Fosonline


Atromhtos Paok 3 2 Gkol Kai Highlights Video Sportstonoto


Atromhtos Paok 3 2 Ta Highlights Toy 8riler Sto Peristeri Video Onsports Gr


Atromhtos Paok 3 2 Ta Highlights Toy Mats


Atromhtos Paok 3 2 Hls Novasports


Paok Atromhtos Poio Kanali 8a To Dei3ei


Atromhtos Paok 0 0 To10 Gr


Atromhtos Paok 2 3 Lytrwsh Me Krespo Sto 90 2


To Atromhtos Paok Me Ta Matia Ths Soyper Ligk Gentikoule


Atromhtos Paok To Xameno Penalti Toy Tzolh Vid Fosonline


Super League 1 Atromhtos Paok 3 2 Kazo Me Oskar Anatrophs Difernews


Ekei Deixnei To Atromhtos Paok Paoknews Gr


Atromhtos Paok 3 2 Teliko Apisteyto Mats Sto Finale


Ayto To Kanali 8a Metadwsei Shmera Ton Agwna Atromhtos Paok Filathlos Gr To Egkyrotero A8lhtiko Blog


Live Atromhtos Paok


Atromhtos Paok Oi Endekades Twn Dyo Omadwn Sportime Gr

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post

Iklan Atas